Utazunk és Élünk

Utazunk és Élünk

Mi is itt vagyunk, sziasztok

2018. március 24. - Utazunk és élünk

Üdvözlünk mindenkit, aki olvassa ezt az első bejegyzésünket a blogunkon. 

Azért indítottuk el, mert szeretnénk megosztani mindenkivel az életünk olyan pillanatait, amiket úgy gondolunk, hogy másnak is át kell élnie. Most ismerkedünk az utazással, most nyílik ki előttünk a világ, és szeretnénk ha többen is kedvet kapnának hozzá.

Nagyon sok utazási, és élmény beszámolós blog van, ezért adódik a kérdés, hogy na miért kell még egy?

Annyiban szeretnénk mások lenni, hogy életszerű, praktikus tanácsokat is bele csempészünk majd irományainkba, illetve úgy próbáljuk majd felépíteni, hogy egyszerű, érthető, képekkel illusztrált, - szinte komplett - útitervet is adunk majd az olvasó kezébe.

Persze a blog is folyamatosan fejlődik majd, figyelembe véve az olvasói igényeket is, meg ahogy leszünk egyre jobbak a felület kezelésében. Fontos hangsúlyoznom, hogy - egyelőre biztosan - mindenki számára elérhető momentumokat szeretnénk megmutatni a nagyvilágnak, és nem csak utak, és nem csak külföldről lesznek majd beszámolók, hanem bármilyen eseményről, ahová elsodor minket az élet,  itthonról is.

 

A&G

A bejegyzés trackback címe:

https://utazunkeselunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4013556965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása