Utazunk és Élünk

Utazunk és Élünk

Tíz bosszantó dolog, ami mindenkivel előfordul

De csak nevessünk rajtuk

2021. január 19. - Utazunk és élünk

Kicsit rendhagyó poszt következik, ugyanis múltkor ahogy autóval közlekedtem történt velem egy, az utakon gyakran előforduló, de annál bosszantóbb dolog. Ez arra inspirált, hogy összeszedjem az életünkben gyakran előforduló idegesítő dolgokat mondjuk egy tízes listában, amit persze ti kommentben nyugodtan kiegészíthetitek. Illetőleg arra buzdítunk mindenkit, hogy amikor ezekkel a szituációkkal találkozik, inkább csak nevessen rajtuk egy jót, mert az idegeskedés árt az egészségnek :). Reméljük ez a kis válogatás nektek is mosolyt csal majd az arcotokra.

Vágjunk is bele:

  1. Amikor valami nagyon érdekes dolog történik körülötted, és ezt te mindenképpen megakarod örökíteni, vagy fotón, vagy videón. DE! vagy elrontod a feloldó kódot, vagy nem találod az egyébként orrod előtt lévő kamera ikont, és a ráadás, ha fotózni akarsz, akkor videó módban van, ha videózni szeretnél, akkor fotó módban van, és bumm, már el is illant a pillanat, bármit is szerettél volna megörökíteni az utókornak, azt már nem fogod tudni megcsinálni.
  2. Amikor leejtesz egy ételdarabot, vagy bármi nyomot hagyó dolgot, akkor az biztosan, A.: a nehezen takarítható részre esik és/vagy B.: elpattan egy olyan pontra, ahonnan nem tudod csak úgy felszedni. Barlangászként kell szinte bemásznod, és kiszedned azt onnan, legyen ez a lakás legtávolabbi pontján. És miközben igazgatod a ruhád miután felkeltél, azon gondolkozol, hogy egy kocka alakú 2 grammos test hogy tudott elpattani 4 méterrel arrébb a szekrény aljának leghátsó pontjára.
  3. Amikor bevásárlásból térsz haza, és legalább mind a két kezed foglalt a szatyorrengeteggel, amivel casting nélkül felvennének a Mikulás házába karácsonyfának, akkor elérkezel az ajtóhoz. Itt a kezdők csak a négy zsebből természetesen a negyedikben találják meg a kulcsot. Hiába szoktad mindig csak a megszokott zsebbe rakni, akkor éppen pont valamiért egy másikba raktad, amit nyílván utolsóként nézel meg, egyensúlyozva a kezeid között a zacskókkal, hiszen mégsem rakhatod le a pont előtted lévő vizes részre őket. A profik ezek után le is ejtik a kulcsot. 
  4. Amikor autóval egy 2x2 sávos úton haladsz, és sávváltással próbálsz a szerinted haladósabb sávban autózni, de mihelyst átmész, az valamilyen érthetetlen okból lelassul, és a másik sávban mögötted haladók közül legalább öt autó elhalad melletted. Mikor visszakecmeregsz az előbbi sávba, akkor újra a melletted lévő aszfaltcsík halad, így 5-6 sávváltással kb. 40 autóval leszel hátrébb, mintha maradtál volna csak az egyikben. Viszont ha eldöntöd, hogy nem váltogatod a sávokat, akkor amelyikben vagy beáll, és a melletted lévőben ugyanúgy minimum negyven autóval leszel hátrébb.
  5. Amikor valamelyik tech kütyüdön valamit nagyon sürgősen megszeretnél nézni, de mielőtt megnyithatnád, pont elmegy a net, vagy jelzi a telefonod, hogy sürgős szoftver frissítésre van szükség, ezért újraindul, vagy a program, honlap vagy bármi, amit megnyitottál, hogy megnézhesd ezt a fontos dolgot 55 felugró ablakban akar frissíteni, vagy valamit elfogadtatni veled, és a sok kattingatás után alig találsz vissza arra amit megakartál nézni. A profiknak mindez egyszerre jön.
  6. Amikor egy jövőbeli dátumra lekötsz egy szabadtéri programot, amit már nagyon vársz, akkor pont abban az időpontban jön az évszázad hóvihara, vagy esőzése, vagy szélvihara, vagy mindez egyszerre.
  7. Amikor a kínai ismert online áruházakból mondjuk rendelsz egy kék 10x10 centis valamit, akkor 1,5 hónap múlva megérkezik egy törött/szakadt/rossz libaf*s színű 5x5 centis beazonosíthatatlan valami.
  8. Amikor hazaérve leszeretnéd venni a pulóvered, vagy a nadrágod, akkor valami érthetetlen okból pont abban a pillanatban úgy érzed, ötszörösére dagad az a testrészed, amit átszeretnél bújtatni a ruhadarabon, és nem érted, hogy mondjuk az a farmer nadrág, amit reggel simán felvettél, azt miért nem tudod, csak kínok között lehúzni a lyuknál negyed akkora talpadról. A profik mindeközben el is vesztik az egyensúlyukat, és elesnek
  9. Amikor fekszel az ágyon, vagy ülsz a kanapén, és van egy tárgy amit elszeretnél érni, de bárhogy nyújtózkodsz egyszerűen nem megy, pont egy 2-3 centi hiányzik hozzá Végül úgy helyezkedsz, tekeregsz, hogy eléred azt a valamit, de cserébe jól meghúztad a hátad, és beverted a térdedet is. Az igazán profik leejtik a megszerzett tárgyat, és lelökik a poharukat a szőnyegre, a benne található színes, ragacsos löttyel.
  10. Amikor a boltban jó sokan vannak, és hosszú sorok vannak a pénztárak előtt, akkor te beállsz az egyikbe. Na amelyikbe beálltál ott onnantól kezdve elkezdődnek a paranormális tevékenységek. A világ legügyetlenebb pénztárosa rejtőzik a pultodban, akinél hárommal előtted egy olyan vásárló van éppen, aki elfelejtette felcímkézni a 20.000 négyezméteres áruház másik felében található zöldség osztályon a 2 kiló paradicsomot, de gyorsan visszamegy, és megcsinálja. A következő vásárló az ismerőse a pénztárosnak, netalán kollégája, így az egyébként nem kevés terméket vásárló beszélgető partner a fizetés után még elkéri a pénztrásotól a mennyei rétesének titkos receptjét. Mindeközben a többi kasszánál korábban veled egyvonalban várakozók már főzik az ebédet otthon. A sorban már majdnem te következel, de az előtted lévőnél kifogy a pénztárgép, és a POS terminál szalagja egyszerre, amiből nincs ott helyben, így a néggyel arrább lévő kolléganőtől kell kérni telefonon, mert kiabálni mégsem illik. Végre sorra kerültél, de ha igazán profi vagy, akkor legalább két terméket véletlenül vonalkód nélkül emeltél el a polcról....

 A&G

A bejegyzés trackback címe:

https://utazunkeselunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4016182434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása